donderdag 19 februari 2009

Brompony

Nieuwe studenten gearriveerd

Vorige week zijn er 4 Nederlanders toegekomen, 3 jongens en 1 meisje. Mareille is een stil meisje, waar ik dus nog niet veel contact mee gehad heb. Dan is er Tim, zeker een ADHD’er, maar dat lijkt me echt een leuke jongen. Michiel, die heeft een vriendinnetje thuiszitten en heeft dus ook vaste skypeuren waar hij zich aan moet houden ;) en Niek, dat is onze Hollander!

Daarnaast is ook de Duitser, Conrad / Conny gearriveerd. (zonder bagage weliswaar, maar dat is ondertussen in orde)

Volgende week komen er ook nog 2 Belgische meisjes toe, Julie en Carolien denk ik, waarvan Steffi er ééntje kent.

Dat maakt een totaal van:
8 Belgische meisjes
1 Hollands meisje
4 Hollanders
3 Duitsers
à We hebben het duidelijk voor het zeggen!

Minigolf

Gisteren zijn we gaan minigolven met de hele groep (buiten Mareille) en samen met Putso en MLefa (of zoiets in dien trendJ Zijn Westers naam is ‘Christopher’). De Putso hebben we leren kennen op de opening van Paul Emmanuel en is ons ondertussen al meerdere keren komen bezoeken. (Hij heeft een oogske op Evelien vermoeden we hier). En Mlefa was een vriend van hem… en Minigolf was een volledig nieuw concept voor die twee J

Weekendplannen

Eindelijk is alles in een versnelling geschoten. De volgende 3 weekends zijn georganiseerd! Dit weekend moeten we zondagmorgen héél vroeg opstaan. Om 6u begint onze wandeling door een reservaat. We gaan er antilopen, giraffen, blesbokken, springbokken enz zien! Eindelijk, wilde dieren!!! + we gaan er gewoon doorwandelen! ( Ik ga dus al stapschoenen en een rugzakje mogen kopen) In de namiddag gaan we naar een cheetahpark. Een vrouw vangt daar alle cheetah’s zonder ouders op en verkoopt ze dan terug aan wildparken. We gaan dus waarschijnlijk kleine cheetah’kes mogen vastpakken!!

Mel en de Nakke gaan op Vrijdag alle stadia van Bloemfontein en omstreken gaan bezoeken met één of andere grote pief van de FIFA. Spijtig genoeg kon niet iedereen meegaan.

Volgende zaterdag organiseert het bedrijf waar Melanie en Marte werken een evenement met watersporten voor het goede doel. Wij zijn één team, ‘the Belgians’. Omdat we voor het evenement een auto moeten huren, gaan we de dag erna wat sightseeing doen hier in de buurt en om 4u worden we verwacht in nog een ander wildpark op 3 kwartier rijden van Bloem.

Het weekend erna gaan dan de Clarens plannen door!Eindelijk, want iedereen blijft hier maar zeggen hoe mooi dat stadje is en dat we dat zeker moeten bezoeken.

Je ziet, de volgende weekends zijn gevuld en ik heb er zin in!

Bovendien zal ik nu in plaats van 5 dagen met mama en Dirk waarschijnlijk 9 dagen kunnen doorbrengen in Kaapstad! Daar kijk ik dus ook al naar uit! J

Maar nu eerst nog 2 dagjes werken…Zal blij zijn als het terug weekend is!

Nieuw woordje geleerd gisteren: Brompony! ( een brommertje dus). Het Zuid-Afrikaans begint al goed te lukken. Ik kan de meeste gesprekken gewoon volgen en kan het soms zelf als een beetje uitleggen ook! :)



1 opmerking:

  1. now dat wordt weer hartstikke gezellig. veel plezier daar in je volgeboekte weekends !

    BeantwoordenVerwijderen